iPhone 4 Foto’s

De iPhone 4 is het nieuwste toestel van de stijlvolle fabrikant Apple. Apple en dus ook haar smartphone staan voor stijl, kwaliteit en uitraling. Deze nieuwe iPhone 4 past volledig in dat plaatje. Het is de enige smartphone met een roestvrijstalen behuizing en een voor en achterkant van glas. Bovendien is het met 9,3mm de dunste smartphone ter wereld. Naast deze strakke en slanke behuizing is het scherm het meest in het oog springende onderdeel. Dit scherm heeft een extreem hoge resolutie en toont alles in HD kwaliteit.

Voordat Apple haar nieuwste toestel officieel introduceerde  lekte er al veel foto’s uit. Gizmodo wist een van de prototypes in handen te krijgen en publiceerde de eerste foto’s van het nieuwe toestel op het internet. Inmiddels is tijdens de DWCC door Steve Jobs bevestigd dat deze foto’s de iPhone 4 betreffen. Gelukkig hebben we nu ook meer en professionelere foto’s die het prachtige design van Apples paradepaardje tonen. De iPhone 4 is er in de kleuren zwart en wit. Zodra er meer foto’s beschikbaar komen zullen wij deze zo snel mogelijk op deze pagina plaatsen zodat u zelf zo goed mogelijk het design kunt beoordelen.

Foto’s gemaakt met de iPhone 4

Zodra er foto’s beschikbaar zijn die met de iPhone 4 gemaakt zijn zullen wij deze hier online plaatsen. Op deze manier kunt u goed de kwaliteit van de camera beoordelen. Wij verwachten hier erg veel van gezien het toestel is uitgerust met een 5 megapixel digitale camera en LED flitser.