iPhone 4 Prijs

Omdat de iPhone 4 nog niet in Nederland verkrijgbaar is kunnen wij ook nog niet met zekerheid zeggen wat de prijs van dit toestel zal worden. Wel is duidelijk dit toestel weer absoluut tot het hoogste segment van de markt zal worden en dus relatief prijzig is om los te kopen. Aantrekkelijker zal voor de meeste mensen dus ook zijn om een abonnement af te sluiten en het toestel gratis, of tegen een sterk gereduceerde prijs te krijgen. Wij verwachten niet dat de prijs voor de meeste mensen een probleem zal zijn, omdat je absoluut waar voor je geld krijgt. De iPhone 4 is simpelweg het beste dat er te krijgen is, heeft uitstraling, is praktische, is zakelijk aantrekkelijk en is een statement.

In Amerika zal het toestel al op 24 juni verkrijgbaar zijn, maar wij zullen een maand langer moeten wachten. De prijs in de Verenigde Staten is $199 voor de 16GB versie, en $299 voor de 32 GB versie. Dit is echter wel in combinatie met een abonnement van AT&T. In Juli verwachten wij dat het toestel in Nederland verkrijgbaar zal zijn in de kleuren zwart en wit. Vermoedelijk zal T-Mobile opnieuw de exclusieve aanbieder worden, maar er zijn geruchten dat ook Vodafone en KPN het toestel zullen gaan leveren. Zodra hier meer over bekend is zullen wij direct de beste aanbiedingen voor u hieronder selecteren.

Omdat de iPhone 4 ook voor zakelijk gebruik zeer geschikt is hebben wij een aparte pagina gemaakt waarop u kunt lezen welke voordelen dit toestel biedt voor zakelijke bellers. Hier kunt u ook direct de beste zakelijke aanbiedingen vinden, of gratis een advies op maat aanvragen voor uw bedrijf.